KUTSU VAPAAEHTOISEN PELASTUSPALVELUN MAAKUNTATOIMIKUNNAN KOKOUKSEEN

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) on 53 jäsenjärjestön yhteenliittymä, jonka toiminnan tarkoituksena on huolehtia koulutetun ja organisoidun vapaaehtoisavun saaminen viranomaisten tukitehtäville. Maakuntien tasolla järjestöjen pelastuspalvelutoimintaa koordinoi Vapepan maakuntatoimikunta. Maakuntatoimikunnassa sovitetaan yhteen kaikkien jäsenjärjestöjen koulutus-, harjoitus- ja valmiustoimintaa siten, että järjestöt voivat yhdessä vastata poliisin, pelastuslaitoksen, sosiaaliviranomaisten ja kuntasektorin tukipyyntöihin parhaalla mahdollisella tavalla.

Maakuntatoimikunnan puheenjohtajana toimii Jarmo Ojajärvi (Autoliitto) ja varapuheenjohtajana Michaela Grönlund (SPKL)

Pohjanmaan maakuntatoimikunnan kokous järjestetään Kaustisella, lauantaina 30.3.2019 klo. 13.00
Kokouspaikka Hotelli Kaustinen, Pajalantie 24, 69600 Kaustinen

Kokouksen alustajina kom. Pauli Latvanen Pohjanmaan poliisilaitokselta kertoo Vapepan hälyttämisen tulevista muutoksista ja varautumisen asiantuntija Tave Rautiaisen aiheena on alueellinen valmius, valmiuskeskukset ja järjestöjen varautuminen.

Sinä ja edustamasi järjestö olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan viranomaisten ja järjestöjen varautumisen yhteistyöstä!

Kahvitarjoilun mitoittamiseksi ilmoittautumiset 26.3.mennessä allekirjoittaneelle.

Aki Valonen
Valmiuspäällikkö, maakuntatoimikunnan sihteeri
Vapaaehtoinen pelastuspalvelu
SPR Länsi-Suomen piiri

040 5280902
aki.valonen@redcross.fi