Suurten yhteisharjoitusten suunnittelu on aikaa vievää ja tekniikan kehittyminen tuo mielenkiintoisia haasteita. Valmiusharjoitukset -työryhmässä pohditaan, mitä uutta harjoituksiin voitaisiin tuoda.

Voisiko mielestäsi asioita Vapepassa tehdä jotenkin toisin kuin ennen? Pitäisikö harjoituksissa käyttää uusinta tekniikkaa ja mitä se voisi olla? Kuinka saadaan nuoret kiinnostumaan toiminnastamme? Onko Vapepan koulutuksessa menetelmiä ja ohjeistuksia, jotka joutaisivat jo romukoppaan?

Vapepan toiminnan kehittämiseksi ollaan nyt perustamassa työryhmiä ja niihin haku on meneillään parastaikaa. Mukaan ennättää vielä, mutta jotta saisimme työryhmien ensimmäiset kokoontumiset toteutumaan kesäkuun alussa, pyydämme nyt nopeasti kaikkia asiasta kiinnostuneita ilmoittautumaan nettisivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta.

Jos Vapepan toiminnan kehittäminen ja monipuolistaminen kiinnostaa, mutta et halua vielä sitoutua, voit tulla 7.6.2018 pidettävään työryhmien ensimmäiseen tapaamiseen, jossa käydään läpi ryhmien tavoitteet ja aikataulutetaan tulevat kokoukset.

Perustettavat työryhmät:

Koulutustyöryhmä (3-5 hlö), Valmiusharjoitukset työryhmä (3-5 hlö), OHTO työryhmä (2-3 hlö), Nuorisotyöryhmä (2-4 hlö), Kalustotyöryhmä (3-5 hlö) ja Palkitsemistyöryhmä (2-3 hlö)

Työryhmien ensimmäinen kokoontuminen 7.6.2018 klo 18.00 SPR:n toimistolla os. Laturitie 2, Seinäjoki