Tiedotustoiminnasta kiinnostuneille

Lohtajalla 20.-22.4.2018

Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) Pohjanmaan maanpuolustuspiirin PAUHA18 –pääharjoituksen yhteydessä järjestetään tiedottajakurssi, jossa perehdytetään kurssilaiset tiedottamiseen printti- ja sosiaalisessa mediassa kuvallisesti ja haastatteluin.
Päämääränä on, että kurssilaiset saavat valmiuden toimia omalla koulutuspaikallaan, omassa yhdistyksessään ja harjoituksissa tiedottajana.

Koulutukseen kuuluu muun muassa toimitustyöskentelyä, oman kameran tuntemusta, sen perusasetuksien säätämistä, kuvaustekniikkaa ja sommittelua, sekä henkilö-, ryhmä- ja toimintakuvausten laatimista. Lisäksi käydään läpi sosiaalisten medioiden käyttömahdollisuuksia, yhdistystiedottamista sekä puolustusvoimien ja MPK:n
kuvausohjeita. Koulutukseen sisältyy myös paljon käytännön harjoittelua.
Kurssi alkaa Lohtajan ampuma- ja harjoitusalueella perjantaina 20.4.2018 klo 18:00 ja päättyy 22.4.2018 klo 14:00 mennessä. Paikalle tulee ilmoittautua viimeistään perjantaina klo 17:00 mennessä.

Kurssimaksu on 50€ sisältäen majoituksen, suojavaatetuksen ja muonituksen. Pohjanmaan maanpuolustuspiirin koulutuspaikkojen tiedottamistehtävistä kiinnostuneille, sitoutuneille toimijoille kurssi on maksuton. Kurssilaiset voivat ottaa mukaan omaan kameran ja kannettavan tietokoneen, mutta niiden puute ei ole este koulutukselle.

Kurssinjohtajana toimii Jouko Liikanen, 044 558 2603, jouko.liikanen@mpk.fi. Kouluttajat ovat vankan kokemuksen omaavia tiedotus- ja toimitustyön ammattilaisia.
Kurssille voit ilmoittautua MPK:n koulutuskalenterin kautta tai piiritoimistoon p. 0400 395 909 15.4.2018 mennessä.
Aiempiin PAUHA-harjoituksiin ja harjoituksissa toteutettuun tiedotustoimintaan voit tutustua mm. Facebookissa osoitteessa: www.facebook.com/pauhaharjoitus

Lataa kurssin mainos