Haavoittuva mieli – tunnista ja tue

Mielenterveyden ensiapu® 2 -koulutuksien tarkoituksena on lisätä tietoa tavallisimmista mielenterveyden häiriöistä, niiden oireista ja siitä, miten voi toimia, kun kohtaa mielenterveyden ongelmia. Koulutus rohkaisee ottamaan puheeksi vaikeitakin asioita sekä antaa valmiuksia tukea ja ohjata tarvittaessa eteenpäin.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa osallistujien mielenterveysosaamista tarjoamalla asianmukaista tietoa psyykkisistä oireista, vähentää mielenterveyden ongelmiin liittyvää stigmaa ja antaa valmiuksia toimia, kun kohtaa mielenterveyden ongelmia. MTEA® 2 -koulutuksessa tutustutaan yleisimpien mielenterveyden häiriöihin kuten masennukseen ja ahdistuneisuuteen. Lisäksi käsitellään itsetuhoista käytöstä, psykoositiloja ja päihteiden väärinkäyttöä sekä opetellaan soveltamaan mielenterveyden ensiavun askeleita.
MTEA® 2 -peruskoulutuksen jälkeen on mahdollista hakea MTEA® 2 -ohjaajakoulutukseen.

Mielenterveyden ensiapu® 2 -koulutus

Aika:  LA 24.3. ja LA 7.4. klo 9:00 -16:00
Paikka: Nurmo, aluetoimisto
Koulutuksen laajuus: 2 lähipäivä (14 h)
Hinta:  30€, koulutukseen sisältyy oppikirja
Ohjaaja(t): Sari Helojoki
Ilmoittautuminen:  janne.saila[at]redcross.fi viimeistään 20.3.2018

Haluatko kuulla lisää?
janne.saila[at]redcross.fi tai p. 040-5352118

Suomen Mielenterveysseuran Mielenterveys kuuluu kaikille -hanke on mukana hallituksen
Edistetään terveyttä ja hyvinvointia sekä vähennetään eriarvoisuutta -kärkihankkeessa (2017 – 2018).